Skor

Shoooobbiiillliiiibbooop

 

Gjorde en liten rensning av skor som jag ej tillåter mig själv att springa i igår. Det vill säga mina 5 första par löpardojjor. Av dessa så har fyra olika märken dykt upp. Asics, Inov-8, Salomon och Saucony. Då jag sedan tittar vidare på de åtta skor jag använder idag har ytterligare fem märken dykt upp. Adidas, Icebug, Newline, Scott och Vibram Fivefingers. Har hittills inte spikat vilka mina absoluta favoriter är ännu. Men då jag införskaffat två av modellerna två gånger med glada fötter, så lär jag nog säga att dessa två ligger bra till. Det är Saucony Kinvara 3 och Salomon S-Lab Sense Ultra. Båda mycket trevliga att springa de längre loppen med. Längsta sträckan med Kinvaran är TEC 50miles (80,4672km), medans Ultrorna ligger i lä på sina 66,5km (Gästrike-leden Hemlingby-Rönnåsen).

 

Kom att tänka på detta när jag kikade på den utrustning som jag listat på Funbeat, där jag har koll på träningen. Räknade de åtta skor jag för tillfället använder och såg då att inget märke kom upp två gånger.

 

wooooopp wooooooopp

 

Zzzzz…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s